19.8 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ θέλει να «δέσει» στην Τούμπα τον Κωνσταντέλια με τριπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, δεδομένα, το φετινό καλοκαίρι θα είναι από τα πιο «hot» μεταγραφικά ονόματα στην Ελλάδα, με αρκετές ομάδες της Ευρώπης να έχουν στα υπόψιν τους τον νεαρό Έλληνα άσο που διαπρέπει με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, όντας σταθερά στις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση του ΠΑΟΚ με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη θέλει να «δέσει» με νέο συμβόλαιο στην Τούμπα τον 21χρονο μεσοεπιθετικό τριπλασιάζοντας μάλιστα τις ετήσιες απολαβές του, που φέτος αγγίζουν το μισό εκατομμύριο.

Με αυτή τους την κίνηση οι Ασπρόμαυροι θέλουν να δείξουν τις προθέσεις τους για το άμεσο μέλλον, κρατώντας στην ομάδα το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο τη δεδομένη χρονική περίοδο, στέλνοντας παράλληλα κι ένα σαφές μήνυμα σε όσους θα ψαχτούν για την απόκτησή του σε λίγους μήνες από σήμερα.

Θυμίζουμε πως από την πλευρά του Δικεφάλου είχε ξεκαθαριστεί από το περασμένο καλοκαίρι πως ο Κωνσταντέλιας δεν πρόκειται να παραχωρηθεί για ένα ποσό κατώτερο των 15 εκατομμυρίων ευρώ, με τη χρηματιστηριακή αξία του Έλληνα διεθνή να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 12 εκατομμύρια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς