19.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά, ο Μεντιλίμπαρ και οι προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία

Το κεφάλαιο Μαντί Καμαρά για τον Ολυμπιακό αναμένεται να κλείσει οριστικά από το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού η στάση της διοίκησης των Ερυθρολεύκων δεν αλλάζει για τον μέσο από τη Γουινέα - Το φιλικό με τη β' ομάδα την Παρασκευή και οι προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία

Το κεφάλαιο Μαντί Καμαρά για τον Ολυμπιακό αναμένεται να κλείσει οριστικά από το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού η στάση της διοίκησης των Ερυθρολεύκων δεν αλλάζει για τον μέσο από τη Γουινέα.

Η απόφαση των Πειραιωτών για την… εξορία του στη β’ ομάδα είναι αμετάκλητη, αφού ούτε με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο θα πάρει δεύτερη και τρίτη ευκαιρία ο Καμαρά. Μάλιστα, στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με τη δεύτερη την περασμένη Παρασκευή, ο 27χρονος χαφ αγωνίστηκε με τη β’ ομάδα των Ερυθρολεύκων, την ώρα που ο μάνατζέρ του, σύμφωνα με τη MARCA, ταξίδευε στην Ισπανία για να εξετάσει διά ζώσης τις προτάσεις που μπορούν να προκύψουν τόσο από την χώρα της ιβηρικής όσο και από την Ιταλία, στην οποία ο Μαντί Καμαρά έχει αρκετή πέραση.

Ο Βάσκος τεχνικός, εξάλλου, είναι αρκετά ικανοποιημένος από την παρουσία των Έσε, Τσικίνιο και Όρτα στην πετυχημένη τριπλέτα των χαφ και του άξονα, ενώ έχει αρκετές επιλογές και στον πάγκο, που δεν έχει ανάγκη μία έξτρα λύση.

Η πορεία του Μαντί Καμαρά στο Λιμάνι φαίνεται πως τελείωσε πρόωρα, με το ενδιαφέρον της Χετάφε αλλά και της Σεβίλλης να είναι υπαρκτό από τον περασμένο Γενάρη. Το καλοκαίρι του αναμένεται γεμάτο εξελίξεις.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Μαντί Καμαρά κατέγραψε 210 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 20 γκολ και 14 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς