16.1 C
Athens

Ολυμπιακός – Μεντιτεράνι 21-7: Καταιγιστικές Ερυθρόλευκες, στο Final-4 του Champions League με απόλυτο νικών!

Με εξαιρετικό τρόπο έκλεισαν την παρουσία τους στον όμιλο του LEN Champions League οι Ερυθρόλευκες, που πλέον σκέφτονται το Final-Four της διοργάνωσης (20-21/4) με φόντο την ευρωπαϊκή κορυφή

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε την παρουσία της στον όμιλο του LEN Champions League η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικρατώντας με το εμφατικό 21-7 της ισπανικής Μεντιτεράνι στο «Καπαγέροφ».

Οι Ερυθρόλευκες ολοκλήρωσαν με 6/6 την εξαιρετική τους πορεία στον όμιλο έχοντας εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Βουλιαγμένη την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.

Με το βλέμμα πλέον στο Final-4 που θα διεξαχθεί στις 20-21 Απριλίου και τον στόχο της νέας ευρωπαϊκής κορυφής, η τρομερή ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έδειξε ξανά σε εξαιρετική κατάσταση επικρατώντας με σχετική άνεση των Ισπανίδων, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο χωρίς νίκη σε έξι αγωνιστικής.

Η Ξενάκη με πέντε τέρματα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του ματς, ενώ πέτυχε και τα τρία πρώτα τέρματα της αναμέτρηση με προσωπικό σόου. Ακολούθησαν οι Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθεριάδου και Τριχά που πέτυχαν από 3 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-1, 6-2, 6-1.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 3, Τριχά 3, Ξενάκη 5, Σιούτη 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 3, Σάντα 1, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστοδούλου-Άουτ, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Νίγκρο.

Μεντιτεράνι (Μαρία Ντίαζ): Μορένο 2, Λέoναρντ 1, Πρατς 2, Κρεγκ 2.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς