21.7 C
Athens

Record: «Η Σπόρτινγκ έχει στο ραντάρ τον Ιωαννίδη αν αποχωρήσει ο Γιόκερες»

Αφιερωμένο στον Φώτη Ιωαννίδη είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Record που κυκλοφορεί το Σάββατο (23/3) στην Πορτογαλία.

Η πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που τον θέλει σε περίπτωση που παραχωρήσει τον… ασταμάτητο Βίκτορ Γιόκερες. Ο 25χρονος επιθετικός πολιορκείται από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και τα Λιοντάρια είναι διατεθειμένα να παραχωρήσουν τον Σουηδό εφόσον όμως ικανοποιηθούν με ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 100.000.000 ευρώ.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ της Record, σκάουτερ της Σπόρτινγκ έχουν βρεθεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν σε τρία διαφορετικά παιχνίδια τον Ιωαννίδη που πραγματοποιεί μια απίθανη σεζόν με 20 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού και έναν από τους πιο εξελίξιμους.

Τα στοιχεία του δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τη Σπόρτινγκ που πάντως δεν έχει κάνει κάποια κίνηση, την ώρα που το τριφύλλι σκοπεύει να δέσει με νέο συμβόλαιο και αυξημένες απολαβές τον 25χρονο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς