17 C
Athens

Ξέσπασμα Αμπρίνες για τη διαιτησία: «Το παιχνίδι άλλαξε όταν δέχθηκε τεχνική ποινή ο Αταμάν, δεν σεβάστηκαν καν τον Ρούμπιο»

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Άλεξ Αμπρίνες για τη διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού στην Μπαρτσελόνα και ειδικά στον Ρούμπιο

Ο Άλεξ Αμπρίνες εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος με τους διαιτητές στο ΟΑΚΑ προχωρώντας σε ένα πρωτοφανές για τον ίδιο ξέσπασμα μετά το φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός φόργουορντ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στη στάση της διαιτητικής τριάδας και έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού ακόμα και σε έναν παίκτη όπως ο Ρίκι Ρούμπιο.

«Έχουμε υπάρξει δεύτεροι σχεδόν σε όλη τη σεζόν αλλά δεν μας σέβονται καθόλου. Το παιχνίδι αλλάζει όταν ο Αταμάν δέχεται τεχνική ποινή. Οι διαιτητές άρχισαν να μας γεμίζουν με φάουλ, τα κριτήριά τους άλλαζαν και αντί να τους τιμωρήσουμε, τιμωρούν εμάς. Δεν αναφέρομαι μόνο στη διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά σε αυτό που συμβαίνει κάθε εβδομάδα και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Σήμερα δεν σεβάστηκαν καν έναν παίκτη όπως ο Ρούμπιο, δεν μιλάω καν για έναν 18χρονο που έρχεται από τη Β’ ομάδα. Δεν του σφύριξαν καν φάουλ και του δίνουν στην ελάχιστη επαφή που κάνει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, θέλω να το σκεφτώ γιατί δεν είναι ότι υπάρχει κάποια εκστρατεία αλλά υπάρχει κάτι γενικότερα. Δεν μας αφήνουν να ανταγωνιστούμε κι αυτό είναι άδικο. Κάτι πρέπει να αλλάξει, δεν γίνεται οι διαιτητές να κάνουν τόσα λάθη και μετά να πηγαίνουν σπίτι σαν να μη συμβαίνει τίποτα και την επόμενη εβδομάδα να σφυρίζουν άλλο παιχνίδι και να πληρώνονται», δήλωσε ενοχλημένος ο αρχηγός της ομάδας του Ρότζερ Γκριμάου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς