21 C
Athens

Σλούκας: Ονειρεύομαι το Final Four με τον ΠΑΟ, πρώτος στόχος της σεζόν το πλεονέκτημα έδρας

Ο Κώστας Σλούκας αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα στους φίλους των Πρασίνων και έκανε λόγο για πέντε τελικούς που έπρεπε και πρέπει να πάρει η ομάδα του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού δήλωσε μάλιστα πως ονειρεύεται να πάει στο Final Four με τους Πράσινους και για αυτό παλεύουν όλοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο flash interview και στη συνέχεια στη NOVA:

«Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους που μας έδωσαν ώθηση και άσκησαν πίεση στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι μια πολύ επιθετική ομάδα. Στο 1ο μέρος δεν ήμασταν καλοί, στο 2ο ήμασταν καλύτεροι και με τους φιλάθλους και την καλή άμυνα κρίναμε το παιχνίδι υπέρ μας. Στο 1ο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα, αλλά στο 2ο ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε σημαντικά καλάθια και τα καταφέραμε.

Ύστερα από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό είπαμε ότι είχαμε πέντε τελικούς. Πήραμε τους δύο μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα περίεργο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα και μετά την Μπολόνια για άλλον έναν τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάλαβαν ότι έδωσα τα πάντα για την ομάδα. Πάντα δίνω το 100% για το καλό της ομάδας, παρά τα όποια λάθη μπορεί να κάνω. Ονειρευόμαστε να πάμε στο Final Four και με τους συμπαίκτες μου θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Ευχαριστώ σαν αρχηγός για τη στήριξη από την αρχή ως το τέλος. Είναι πολύ ωραίο να φωνάζουν το όνομά μου. Είμαι καινούργιος στην ομάδα μου, μόνο έξι μήνες έχω εδώ. Θέλουμε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς που είναι το πλεονέκτημα έδρας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς