17 C
Athens

Συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη και Ρίσι Σούνακ στο City Ground για μια ξεχωριστή πρωτοβουλία της Νότιγχαμ

Στο City Ground βρέθηκε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σούνακ, ο οποίος είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο αγγλικός σύλλογος προχώρησε σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που αφορά στην υγεία της κοινωνίας και απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες του Νοτιγχαμσάιρ ώστε να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με αθλητική δραστηριότητα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσκάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας στο γήπεδο για να δει παίκτες της πρώτης ομάδας να παίζουν ποδόσφαιρο με παιδιά δημοτικού σχολείου.

«Η πρωτοβουλία της Νότιγχαμ να φέρει στην περιοχή οποιονδήποτε άνθρωπο ανεξαρτήτως ηλικίας για να παίξει για μια ώρα την εβδομάδα είναι μια φανταστική καμπάνια και ένα πραγματικό παράδειγμα για το τι πρέπει να κάνει ένας σύλλογος για να βοηθήσει την κοινότητα. Το Νοτιγχαμσάιρ θα είναι πιο χαρούμενο, πιο υγιές χάρη σε αυτή την πρωτοβουλία και χαίρει της εμπιστοσύνης μου αυτή η φανταστική ιδέα. Αυτό ίσως επιταχύνει την επιστροφή της Νότιγχαμ στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αφού πολλά παιδιά που έχουν το ταλέντο θα μπορέσουν να μπουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρίσι Σούνακ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να υποστηρίζει:

«Αυτή η πρωτοβουλία διασφαλίζει σε κάθε παιδί και ενήλικα της περιοχής την προσβασιμότητα σε τουλάχιστον μια ώρα άθλησης κάθε εβδομάδα και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να γίνει αυτό δυνατό. Είμαι προσωπικά περήφανος και ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την υποστήριξή του και όλους όσους θα συνεισφέρουν για να επιτύχει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς