24 C
Athens

Μπάμπιτς: Ιστορικό ματς για τον Ολυμπιακό, θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις

Το πιο σημαντικό (ως το επόμενο) ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας της δίνει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του EHF European Cup απέναντι στην Κρκα (23/3, 20:30).

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων Ζέλικο Μπάμπιτς υποστήριξε πως με τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα του – που έχει προετοιμαστεί καλά – θα παρουσιαστεί πολύ καλή για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στο Νόβο Μέστο (30/3).

«Πρώτα από όλα, καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν. Πάντα είναι πολύ ξεχωριστό, όταν παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί η παρουσία του μας δίνει μια έξτρα ώθηση και δύναμη. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, ιστορικό για τον Ολυμπιακό. Είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Απέναντί μας έχουμε μια ομάδα, που είναι πολύ γρήγορη και πολύ καλή στο ένας εναντίον ενός και σίγουρα, θα είναι δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στα παιδιά και στην ομάδα, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις απαιτήσεις ενός τόσου μεγάλου αγώνα», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την αναμέτρηση ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο κλειστό της Ηλιούπολης, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς