22.9 C
Athens

Γιούλιαν Σούστερ ο αντικαταστάτης του Στράιχ στην Φράιμπουργκ από το καλοκαίρι

Ένα ακόμη δικό της παιδί εμπιστεύεται η Φράιμπουργκ για τη νέα εποχή στην άκρη του πάγκου της μετά το επικείμενο διαζύγιο με τον Κρίστιαν Στράιχ.

Αυτός είναι ο Γιούλιαν Σούστερ, ο οποίος ανακοινώθηκε την Παρασκευή (22/3) και πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα προπονητή στην πρώτη ομάδα από την επόμενη σεζόν.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας για μια δεκαετία (2008-2018) και από τη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια του, ανέλαβε το πόστο του συντονιστής διαχείρισης ταλέντων. Πήρε πρόσφατα το δίπλωμα UEFA Pro A και στα 39 του χρόνια δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση στην ομάδα της καρδιάς του, αντικαθιστώντας έναν άλλον θρύλο του συλλόγου που έκατσε στον πάγκο για 13 χρόνια.

«Ενότητα, πάθος και σύνδεση με την πόλη και την περιοχή -αυτές είναι οι αξίες που χαρακτηρίζουν τον αθλητικό σύλλογο για μένα. Ανυπομονώ να ζήσω και να αναπτύξω αυτές τις αξίες μαζί με την ομάδα, το προσωπικό και τους φιλάθλους. Ευχαριστώ τους υπεύθυνους για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον Κρίστιαν Στράιχ και όλους τους προπονητές της Φράιμπουργκ που με συνόδευσαν μέχρι εδώ για τη στενή και εντατική συνεργασία τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός του συλλόγου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς