17.3 C
Athens

Ιατροδικαστής για Ζακ Κωστόπουλο: Aπροσδιόριστη η αιτία θανάτου!

Δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα οι ιατροδικαστές Καλογριάς και Τσαντίλης • Τις απαντήσεις θα δώσουν πλέον οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις

Απροσδιόριστα είναι τα αίτια του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροτομή. Ετσι, πλέον απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Τη νεκροτομή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς από το δημόσιο και ο Θ. Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς, ο οποίος διενήργησε την νεκροτομή στην σορό, δήλωσε ότι δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές πόρισμα για τους λόγους που στέρησαν την ζωή του άνδρα.   Όπως είπε, «η σορός του φέρει κάποιες κακώσεις, από τις οποίες όμως δεν φαίνεται ότι έχει προκληθεί ο θάνατός του».

Ετσι,  ο γρίφος παραμένει για την αστυνομία που συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν μετά την στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας  και είχαν ως  αποτέλεσμα το θάνατο του 33χρονου Ζαχαρία Κωστόπουλου.

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη την υπόθεση της οδού Γλάδστωνος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης από το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου, ενώ παράλληλα ψάχνουν να βρούν τον δεύτερο άνδρα ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο που φαίνεται να κλοτσάει τον Ζαχαρία Κωστόπουλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς