19.7 C
Athens

Με προπονητή τον Νίκο Νεόφυτο στη Volley League ο Φλοίσβος

Ο Νίκος Νεόφυτος παραμένει και την επόμενη χρονιά στον πάγκο του Φλοίσβου. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου πανηγύρισε με 14 σερί νίκες την άνοδο στη Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία της και η διοίκηση του ΤΑΑ ξεκίνησε τις ανανεώσεις από τον πολύπειρο προπονητή που έθεσε ως στόχο την καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ.

Η ανακοίνωση:

«H διοίκηση του Τ.Α.Α. Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Νεόφυτο για τη θέση του προπονητή και τη σεζόν 2024-25.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση του Τ.Α.Α. Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και την αναγνώριση της προσπάθειας που έχουμε κάνει με την άνοδο στη Volley League. Είμαι συγκινημένος που ζω και πάλι αυτές τις μοναδικές στιγμές για έναν επαγγελματία προπονητή όπως είναι η άνοδος στη Volley League. Το έχω νιώσει με τον Φοίνικα, τη Λαμία και την ΑΕΚ. Στόχος μας δεν είναι μόνο η παραμονή αλλά και η καθιέρωση του Φλοίσβου στη Volley League», δήλωσε ο Νίκος Νεόφυτος.

Με τον Νίκο Νεόφυτο προπονητή ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου κατάφερε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Pre League και την παρθενική άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία.

Ο Νίκος Νεόφυτος για 25 χρόνια ήταν πασαδόρος του ιστορικού Νηρέα Κολωνού και για μία σεζόν του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1985. Κορυφαία στιγμή της επιτυχημένης καριέρας ήταν τα ασημένια μετάλλια με την Εθνική ομάδα Κάτω 19 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1997 και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 1997.Επίσης έχει 5η θέση στο με την Εθνική Εφήβων σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει πανηγυρίσει ανόδους στη Volley League με τον Φοίνικα Σύρου, τον Γ.Σ.Λαμία και την Α.Ε.Κ. ενώ έχει συνεργαστεί με τον Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός και τον Κύζικο Νέας Περάμου όταν αμφότερες αγωνίζονταν στη Volley League.

Eχει κατακτήσει το 1ο Σούπερ Καπ (2012) με τον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και οδήγησε την ομάδα της Σύρου στην 2η θέση της Volley League τη σεζόν 2011-12».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς