18.7 C
Athens

Οι ματιές του Μεντιλίμπαρ στη χρυσή φουρνιά της Κ19 του Ολυμπιακού και το φιλικό με την δεύτερη ομάδα

Ο Βάσκος τεχνικός όχι απλά παρακολουθεί από κοντά την ονειρική πορεία των Νέων του Ολυμπιακού αλλά επιβραβεύει ήδη το νέο αίμα των Ερυθρολεύκων καλώντας τους πρώτους δύο στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας - Φιλικό στο Ρέντη με τη β' ομάδα την Παρασκευή

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσέχει τα πάντα στον Ολυμπιακό και στο διάστημα της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων έχει τόσο τον χρόνο όσο και τη διάθεση να ψαχτεί αρκετά και για τα νέα ταλέντα της ομάδας, ειδικότερα αυτά της χρυσής φουρνιάς της κ19 που φέτος ζει το απόλυτο ευρωπαϊκό όνειρο με την πρόκριση στο Final-4 του Youth League.

Ο Βάσκος τεχνικός ρίχνει πολλές ματιές στην πορεία της Κ19 των Ερυθρολεύκων και είναι εντυπωσιασμένος από την μέχρι τώρα πορεία των απίστευτων πιτσιρικάδων του Συλαϊδόπουλου.

Μάλιστα, η είδηση είναι ότι «τράβηξε» στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας τους Μουζακίτη (17χρονος χαφ) και Κουτσογούλα, δεξιός μπακ και αρχηγός της ομάδας των Νέων. Αυτό ήρθε ως μία πρώτη επιβράβευση δεδομένου και των αρκετών απουσιών λόγω των διεθνών και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες «κλήσεις» του Ισπανού προπονητή, ο οποίος έχει αποφασίσει να επενδύσει από νωρίς στο νέο αίμα των Πειραιωτών.

Την ευκαιρία να δει και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες και του Ολυμπιακού Β’ θα έχει την Παρασκευή (22/3) ο Μεντιλίμπαρ, που παράλληλα θέλει να βγάλει συμπεράσματα και να κρατήσει σε αγωνιστική φόρμα και τους παρόντες ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Υπογραμμίζεται πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στους διεθνείς Μασούρα, Ρέτσο, Πασχαλάκη, Τζολάκη, Κάρμο, Άμπι, Καμπράλ, Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί που έχουν επίσημες υποχρεώσεις, όπως και στους τραυματίες Ζέλσον Μαρτίνς και Αλεξανδρόπουλο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς