22.4 C
Athens

Μπετσίροβιτς: Αν τερματίσουμε ψηλότερα από τον Ολυμπιακό, αυτό θα σημαίνει ότι είμαστε καλύτεροι

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με νίκη από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι και οραματίζεται μέχρι και την 2η θέση στην regular season της Euroleague, ειδικότερα μετά τα χθεσινά «στραπάτσα» για Μπαρτσελόνα και Μονακό από Φενέρ και Αρμάνι, αντίστοιχα.

Σε δηλώσεις του σε σερβικό Μέσο, ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων, Σάνι Μπετσίροβιτς, τόνισε πως ήδη τα αποτελέσματα της ομάδας του Αταμάν έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες, ενώ στην πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να πέσει πάνω στον Ολυμπιακό στα playoffs υποστήριξε ότι εφόσον γίνει κάτι τέτοιο θα πιστοποιηθεί η ανωτερότητα του «τριφυλλιού» κι έτσι θα γίνει η προσέγγιση του ζευγαριού.

Αναλυτικά τα λόγια του στο «meridiansport»:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα με τον Ερυθρό Αστέρα, επειδή επέστρεψαν κάποιοι παίκτες και ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν σε ανταγωνιστικό ρυθμό», είπε αρχικά για το ματς με τους Σέρβους και πρόσθεσε:

«Παίξαμε ώριμα, χωρίς πολλά λάθη που είναι το κλειδί για τη νίκη σε μεγάλα παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στον Ερυθρό Αστέρα να πάρει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να τρέξει στο γήπεδο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που υπήρχαν στην αρχή της χρονιάς, ενώ σχολίασε και την πρόβλεψη του Γκραντ για το Final Final λέγοντας: «Ρεαλιστικά τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες! Η αρχική ιδέα ήταν να μπούμε στα playoffs και πετύχαμε στις επιλογές των παικτών καθώς πέτυχαν την κατάλληλη χημεία. Από το όχι και πολύ καλό ξεκίνημα πήγαμε σε μεγάλες νίκες στη σειρά, γεγονός που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι όταν χάναμε, το κεφάλι μας έμεινε όρθιο.

Ας προσπαθήσουμε τώρα να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του προέδρου και του κόσμου. Αφού ο Τζέριαν Γκραντ είπε για Final Four, εγώ θα τον ακούσω. Βρίσκεται στο παρκέ και ξέρει καλύτερα».

Όσο για το ενδεχόμενο να προκύψει ντέρμπι «αιωνίων» στα playoffs είπε: «Ό,τι είναι να συμβεί, ας συμβεί. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και τώρα μετράει… διπλό, επειδή οι ήττες της Μονακό και της Μπαρτσελόνα (σ.σ. από Αρμάνι και Φενέρ αντίστοιχα) ανοίγει το δρόμο ακόμα και για τη 2η θέση. Αν προκύψει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφς, ας γίνει έτσι. Θα υπερασπιστούμε τη θέση μας ως το τέλος. Εφόσον τερματίσουμε ψηλότερα από ότι εκείνοι, τότε σημαίνει πως είμαστε καλύτεροι τους και έτσι θα προσεγγίσουμε τα playoffs».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς