19.1 C
Athens

Σφαιρόπουλος: Παλέψαμε με όλα τα όπλα που είχαμε, αλλά ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 89-76 του Ερυθρού Αστέρα στο ματς για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι, με τους Πράσινους να είναι καλύτεροι και πιο εύστοχοι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα κόντρα στους αποκαμωμένους Σέρβους, που ξέμειναν από αξιόπιστες επιλογές στην περιφέρεια.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πάλεψε όσο μπορούσε με τα «όπλα» που είχε στη διάθεσή της, ωστόσο η ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού έκανε τη διαφορά στο τέλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Όπως είδατε και σήμερα παλέψαμε με όλα τα “όπλα” που είχαμε. Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούσαμε και να παλέψουμε στο τέλος για τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό το κομμάτι στο τέλος της τρίτης περιόδου και στην αρχή της τέταρτης που πήγαμε τη διαφορά στους 7 πόντους. Και μετά χάσαμε 2 τρίποντα και δεχθήκαμε ένα κάρφωμα. Αν είχαμε σκοράρει θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έπαιξε καλύτερα. Για εμάς είναι σημαντικό να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Πως να κάνουμε τις λεπτομέρειες καλά και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς