23.3 C
Athens

Ο πατέρας του Νεϊμάρ πληρώνει την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου για την αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες

Το Δικαστηρίου της Βαρκελώνης αποφάσισε, κατά πλειοψηφία μετά τη χθεσινή ακρόαση, για την προσωρινή αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ διατάχθηκε επίσης η αφαίρεση των δύο διαβατηρίων του (βραζιλιάνικου και ισπανικού).

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να φύγει από τη φυλακή Brians 2, όπου βρίσκεται από τις 20 Ιανουαρίου 2023, μόλις καταβάλει το ποσό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia», ο πατέρας του Νεϊμάρ θα είναι αυτός που θα πληρώσει άμεσα την εγγύηση για την αποφυλάκιση του πρώην αρχηγού της Σελεσάο.

Ανατροπή στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες: Μένει ελεύθερος με εγγύηση ενός εκατομμυρίου

Όπως αναφέρεται ο Ντάνι Άλβες είχε ήδη απευθυνθεί στην οικογένεια του Νεϊμάρ για να πληρώσει τα 150.000 ευρώ που ζήτησε ο ανακριτής ως αποζημίωση για το θύμα σεξουαλικής βίας, γεγονός που λειτούργησε και ως ελαφρυντικό για τη μείωση της ποινής σε τεσσεράμισι χρόνια.

Ο δικηγόρος του Ντάνι Άλβες, Ινές Γκουαρντιόλα, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τηρήσει τους όρους που έχουν θέσει τα δικαστήρια για την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου.

Άμεσα -όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Βραζιλίας O ‘ Globo-, πρόκειται να παραδώσει τα διαβατήρια του Ντάνι Άλβες στο δικαστήριο.

Να σημειωθεί ότι αν και ο Ντάνι Άλβες έχει περιουσιακά στοιχεία 60 φορές μεγαλύτερα από το ποσό της εγγύησης, αυτά κατασχέθηκαν σε μια νομική διαδικασία που άνοιξε η πρώην σύζυγός του, Ντινόρα Σαντάνα, η οποία τον εμποδίζει να κάνει πληρωμές.

Έτσι, ο πατέρας του Νεϊμάρ τέθηκε στη διάθεση του Άλβες για να τον βοηθήσει να πληρώσει για τη νομική διαδικασία εφόσον τα περιουσιακά του στοιχεία ήταν δεσμευμένα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς