23.2 C
Athens

Βιλντόσα: Δεν ήταν η καλύτερη απόφαση που βιάστηκα να επιστρέψω, θα στηρίξω Παναθηναϊκό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο γόνατο και την απόφασή του να επιστρέψει στα παρκέ πριν ολοκληρωθεί στο 100% η αποθεραπεία του μίλησε ο Λούκα Βιλντόσα σε συνέντευξή του στο σάιτ του Ερυθρού Αστέρα, ενόψει της αποψινής (20/3) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, από την οποία θα απουσιάσει.

Ο Αργεντινός γκαρντ των Πρασίνων τόνισε ότι ήταν λανθασμένη και βιαστική η απόφασή του να επιστρέψει τόσο γρήγορα στη δράση, για να προσθέσει πως στη σημερινή αναμέτρηση θα υποστηρίξει την τωρινή του ομάδα, παρότι είναι δεδομένη η αγάπη που τρέφει για τους Ερυθρολεύκους του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το γόνατο ολοένα και πάει καλύτερα. Νομίζω ότι την πρώτη φορά βιάστηκα λίγο να επιστρέψω στο παρκέ και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη απόφαση για το σώμα μου. Τώρα αποφασίσαμε να κάνουμε μια πλήρη αποκατάσταση όσο καιρό κι αν χρειαστεί. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να παίξω στο Βελιγράδι, αλλά ελπίζω να μπω στην ομάδα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Χαίρομαι που θα είμαι απόλυτα υγιής για επόμενους αγώνες που έχουμε μπροστά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός γκαρντ, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Βελιγράδι.

«Θα είναι περίεργο, ειδικά επειδή δεν ήρθα στο Βελιγράδι. Ήθελα να έρθω για να δω ξανά τους οπαδούς που με στήριξαν την περασμένη σεζόν, κάτι που ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Φυσικά, θα παρακολουθήσω το παιχνίδι και θα στηρίξω την ομάδα μου, αλλά παράλληλα θα είναι παρούσα και η αγάπη που νιώθω για τον Ερυθρό Αστέρα» συνέχισε ο Βιλντόζα για να υπογραμμίσει:

«Όταν σκέφτομαι την περασμένη σεζόν, πολλά πράγματα περνούν από το μυαλό μου. Το πρώτο όμως είναι το γεγονός ότι μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω ύστερα από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο ΝΒΑ. Τραυματίστηκα στο Μιλγουόκι και ο Ερυθρός Αστέρας μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Euroleague και να δείξω τι είδους παίκτης μπορώ να γίνω όταν είμαι πλήρως υγιής. Από την πρώτη μέρα στον Ερυθρό Αστέρα ένιωσα αγάπη και αποδοχή. Ενιωσα πραγματικά υπέροχα στο Βελιγράδι.

Από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Ακόμα και τώρα μου στέλνουν μηνύματα. Το Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας και οι οπαδοί έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η κοπέλα μου είναι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και παρακολουθούμε κάθε παιχνίδι μαζί. Ξέρω ότι είχα τα σκαμπανεβάσματα μου κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά οι οπαδοί μου έδιναν πολλή αγάπη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς