18.7 C
Athens

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη γράφει ιστορία και έχει δικαίωμα στο όνειρο

Ο Βασίλης Σπανούλης αφήνει ανεξίτηλα το στίγμα του στην ιστορία του Περιστερίου που έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται και να κοιτάζει μόνο ψηλότερα

Ένα βράδυ που θα το θυμούνται για πάντα στο Περιστέρι ήταν αυτό της Τρίτης, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να παίρνει την πρόκριση στους «8» του Basketball Champions League και να γράφει ιστορία.

Η σπουδαία δουλειά που γίνεται από όλο τον οργανισμό απέδωσε καρπούς και το Περιστέρι μπορεί να ονειρεύεται μόνο για το καλύτερο.

Βέβαια ο άνθρωπος που άλλαξε από πέρυσι τον διακόπτη και έφερε το Περιστέρι στη μεριά των επιτυχιών, δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας τεχνικός πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο πρότζεκτ που λέγεται Περιστέρι και έδωσε τα πάντα για αυτό.

Είναι κάτι που το αναγνωρίζει ο κόσμος του Περιστερίου που έχει αγκαλιάσει την ομάδα και τη στηρίζει συνεχώς με τη δυναμική του παρουσία στις κερκίδες.

Η πρώτη χρονιά έκλεισε με απόλυτη επιτυχία, ωστόσο το φετινό ξεκίνημα δεν ήταν ανάλογο. Παρόλα αυτά ο διακόπτης γύρισε και πάλι και μάλιστα για τα καλά. Η πρόκριση του Περιστερίου στους «8» του Basketball Champions League είναι ένας πραγματικός άθλος. Όχι γιατί δεν είχε όλα τα φόντα να τα καταφέρει, αλλά για τον τρόπο που ήρθε. Είναι κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του και ο τεχνικός της ομάδας.

Σπανούλης: Ήμασταν με ρεκόρ 0-3 και δεν τα παρατήσαμε, αξίζουμε να βρισκόμαστε στους «8»

Το Περιστέρι πάνω απ’ όλα έβγαλε μαχητικότητα και αρνήθηκε να παραδοθεί. Όχι απλά δεν έγινε σάκος του μποξ με το 0-3 στις πλάτες του, αλλά έκανε και μια τεράστια ανατροπή που θα τη θυμούνται όλοι για αρκετά χρόνια. Χθες δεν κρατούσε την τύχη στα χέρια του καθώς ήθελε και ήττα της Χάποελ, ωστόσο η τύχη πάει με τους ικανούς και αυτό ακριβώς έγινε. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει κερδίσει το δικαίωμα να ονειρεύεται πως μπορεί να το πάει μέχρι τέλους στο Basketball Champions League και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση. Το Περιστέρι είναι πια κάτι παραπάνω από υπολογίσιμη δύναμη και βρίσκεται στην πλευρά των πρωταγωνιστών.

Σήμερα το βράδυ (20/3) η ελληνική ομάδα θα μάθει τον αντίπαλο της στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αγωνιστεί με μειονέκτημα έδρας. Η φετινή του πορεία έχει αποδείξει πως αυτό δεν έχει καμία σημασία και το Περιστέρι έχει κερδίσει το δικαίωμα να ονειρεύεται και να κοιτάει όσο πιο ψηλά γίνεται χάρη στον άνθρωπο που λέγεται Βασίλης Σπανούλης και αφήνει κάθε μέρα ανεξίτηλα το στίγμα του στην ιστορία του συλλόγου!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς