19.7 C
Athens

Ο Ατσέρμπι κινδυνεύει με τιμωρία 10 αγωνιστικών για το επεισόδιο με τον Ζουάν Ζεσούς

Ακόμη και στις 10 αγωνιστικές μπορεί να φτάσει η τιμωρία του Ατσέρμπι για το επεισόδιο με τον Ζουάν Ζεσούς, αν αποδειχθεί πως του επιτέθηκε με ρατσιστικά κίνητρα.

Η ισοπαλία ανάμεσα σε Ίντερ και Νάπολι πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς ο Ζουάν Ζεσούς κατηγόρησε τον Ατσέρμπι για ρατσιστική επίθεση. Αποτέλεσμα, ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ να κοπεί με απόφαση της ομοσπονδίας από την αποστολή της εθνικής Ιταλίας για τα φιλικά παιχνίδια με Βενεζουέλα (21/03) κι Εκουαδόρ (24/03).

Από την πλευρά του ο Ατσέρμπι υποστήριξε για το επεισόδιο που έγινε πως «δεν έχει βγει καμία ρατσιστική επίθεση από το στόμα μου».

Το θέμα οδηγήθηκε στον αθλητικό δικαστή αφού οι δύο ποδοσφαιριστές δεν τα βρήκαν μετά το περιστατικό. Δημοσίευμα της «Sportmediaset» υποστηρίζει πως ο αθλητικός δικαστής θα ερευνήσει με προσοχή την υπόθεση και δεν θα βιαστεί να βγάλει κάποια απόφαση, ζητώντας μάλιστα συμπληρωματική αναφορά από τον διαιτητή για το περιστατικό.

Εφόσον αποδειχθεί πως στο επεισόδιο που συνέβη ο Ατσέρμπι επιτέθηκε ρατσιστικά στον Ζουάν Ζεσούς, τότε ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ θα τιμωρηθεί με ποινή 10 αγωνιστικών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς