20.9 C
Athens

Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα του Ντάνι Αλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε ξανά, για τέταρτη φορά, το αίτημα του Ντάνι Αλβες για προσωρινή αποφυλάκιση, με το σκεπτικό ότι ο παίκτης μπορεί να φύγει από τη χώρα.

Ο Βραζιλιάνος απευθύνθηκε στους δικαστές στη σημερινή ακρόαση της υπόθεσης, ζητώντας να πιστέψουν ότι δεν αποτελεί ύποπτο φυγής, ωστόσο οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό για μία ακόμα φορά. «Πιστεύω στη δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται να φύγω από τη χώρα, η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Θα είμαι στη διάθεση του δικαστηρίου μέχρι τέλους», είπε ο Ντάνι Άλβες, σε παρέμβασή του μέσω τηλεδιάσκεψης από τη φυλακή. Η απόφαση δεν άλλαξε και θα συνεχίσει να κρατείται στη φυλακή, με το σκεπτικό ότι είναι πιθανή η διαφυγή του στην πατρίδα του ή σε άλλη χώρα.

Ο 40χρονος καταδικάστηκε στις 22 Φεβρουαρίου από το δικαστήριο σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης. Το δικαστήριο επέβαλε επίσης πενταετή εποπτευόμενη αποφυλάκιση στον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μετά την αποφυλάκισή του και απαγόρευση προσέγγισης του θύματός του για 9,5 χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς