23.3 C
Athens

Παπανικολάου: Μεγάλο το επιθετικό ταλέντο της Εφές, έχουμε χρόνια να κάνουμε διπλό εκεί

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε με πολύ μεγάλο σεβασμό για την Αναντολού Εφές παρότι δεν διανύει την καλύτερη σεζόν. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα του Μιγιάτοβιτς έχει το ταλέντο να πληγώσει τον αντίπαλο ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει αφήσει πίσω το ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Εφές: «Χρόνια πολλά. Καλή Σαρακοστή σε όλους. Έτσι είναι το πρόγραμμα. Έχουμε ομάδες από πολλές χώρες και αυτές αναγκάζονται κάποιες φορές να παίξουν σε δικές τους γιορτές, το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Έτσι είναι η διαδικασία και πρέπει μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας γιατί τώρα όλα μετράνε.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Εφές όπου έχουμε πολλά χρόνια να κάνουμε ένα διπλό. Ας είναι φέτος η χρονιά που θα σπάσει γιατί είναι μια νίκη που χρειαζόμαστε πολύ εν όψει της συνέχειας».

Για το σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μετά και τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει τελειώσει. Είναι μια νέα εβδομάδα πλέον. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο. Έχει παίκτες που έχουν τρομερή έφεση στο σκοράρισμα.

Και παρότι δεν κάνουν την καλύτερη χρονιά, δεν σημαίνει πως δεν διαθέτουν το ταλέντο να πληγώσουν ή να σκοτώσουν μια ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο κομμάτι της άμυνας, πολύ δυναμικοί σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού και να κερδίσουμε τις 50-50 φάσεις. Όπως είπα και πριν είναι μια ομάδα που παλεύει να μπει στην δεκάδα στα play in. Οπότε και για αυτούς είναι κομβικό ματς, όπως και για εμάς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς