24.7 C
Athens

Ο Μπαρτζώκας έπιασε τον Ίβκοβιτς με 112 νίκες σε 118 ματς κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις 112 νίκες σε 118 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και εφόσον κερδίσει στην Πάτρα την επόμενη Κυριακή, τότε θα γίνει ο κόουτς με τις περισσότερες νίκες κανονικής περιόδου στην ιστορία του συλλόγου

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να κατακτά κορυφές και να γράφει ιστορία στον πάγκο του Ολυμπιακού! Η νίκη επί της Καρδίτσας αποδείχθηκε ιστορική για τον κόουτς των Ερυθρόλευκων καθώς με αυτή έφτασε τις 112 νίκες κανονικής περιόδου στον πάγκο του Ολυμπιακού και ξεπέρασε τον Γιάννη Ιωαννίδη ενώ έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το επίτευγμα αυτό κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό το ποσοστό νικών του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει «γράψει» το εντυπωσιακό 94,91% αφού χρειάστηκε 118 αγώνες για να φτάσει τις 112 νίκες κανονικής περιόδου. Οι δύο θρύλοι των πάγκων από την πλευρά τους είχαν χαμηλότερες επιδόσεις. Ο Γιάννης Ιωαννίδης έφτασε τις 111 νίκες, σε αυτό το κομμάτι του Πρωταθλήματος, μέσα από 130 αγώνες (85,38%) ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έφτασε τις 112 νίκες σε 128 αγώνες (87,5%).

Με νίκη λοιπόν την επόμενη Κυριακή (24/3, 17:15) στην Πάτρα επί του Απόλλωνα στην τελευταία αγωνιστική, ο Μπαρτζώκας θα γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες κανονικής περιόδου στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς