24 C
Athens

Ο πρόεδρος της Χετάφε επιβεβαίωσε για Μαξίμοβιτς και Παναθηναϊκό

Ο Άνχελ Τόρες και ο Χοσέ Μπορδαλάς επιβεβαίωσαν την αποχώρηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς για προσωπικούς λόγους καθώς θέλει να βρίσκεται κοντά στη Σερβία, με τον Σέρβο να ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα σε λίγους μήνες

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να φορέσει σε λίγους μήνες ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, σε δηλώσεις που παραχώρησε πριν από το ματς με την Τζιρόνα.

Ο πρόεδρος του μαδριλένικου συλλόγου υποστήριξε πως ο Σέρβος θέλει να βρίσκεται με την οικογένειά του κοντά στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους για αυτό και αποχωρεί ως ελεύθερος με τη λήξη του συμβολαίου του.

«Είναι αλήθεια πως ο Μάξι θα αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του», ανέφερε, με τον προπονητή της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς να υποστηρίζει μετά το τέλος του αγώνα:

«Του έχουμε μεγάλη αδυναμία. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Χετάφε τα έχει δώσει όλα. Είναι μια απόφαση που πήρε και οφείλουμε να τη σεβαστούμε».

Τη φετινή σεζόν ο Σέρβος μέσος μετρά 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με απολογισμό τεσσάρων γκολ. Ο Μαξίμοβιτς αγωνίζεται στη Χετάφε από το 2018, με τους Μαδριλένους να τον αποκτούν αντί 10 εκατ. ευρώ από τη Βαλένθια ενώ έχει αγωνιστεί και σε Αστάνα, Ντομζάλε όντας παράλληλα και διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς