16.7 C
Athens

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Τον καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Παναιτωλικό στα πλέι οφ που καθάρισε με δύο γκολ σε 8 λεπτά την υπόθεση νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό και στη συνέχεια μπήκε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0.

Οι Αγρινιώτες ήταν αυτή που καιγόταν στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία και το έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πήρε τη νίκη που την ανέβασε στους 23 βαθμούς, έναν πάνω από Κηφισιά και Βόλο και πέντε πάνω από τον τελευταίο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η υπόθεση νίκη κρίθηκε μέσα σε 8 λεπτά, με τον Χουάνπι να σκοράρει αρχικά στο 26ο λεπτό για το 1-0.

 

Στο 34′ ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Μαυρία, ο οποίος έκανε το σουτ με τη μία μετά από σέντρα του Τορεχόν και με τη βοήθεια της κόντρας σκόραρε για το 2-0.

 

Το προβάδισμα αυτό ήταν αρκετό για τον Παναιτωλικό ώστε να φτάσει στη νίκη, καθώς δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και διατήρησε εύκολα το προβάδισμα.

Μάλιστα ο ίδιος ήταν που δημιούργησε ευκαιρίες με καλύτερες προϋποθέσεις και τελικά βρήκε και τρίτο γκολ με τον Λομόνακο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Πετράκη που μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα πλέι άουτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-0

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Αγρινίου

Σκόρερ: 26′ Χουάνπι, 34′ Μαυρίας, 90+4′ Λομόνακο

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Μ. Οικονόμου, Μλάντεν, Ταμπίτζε, Τορεχόν, Χουάνπι (90+2′ Μπουζούκης), Τσιγγάρας (90+2′ Μπαμπόκ), Φρ. Ντουάρτε (89′ Μπελεβώνης), Καρέλης (83′ Λομόνακο), Ντίας (83′ Λιάβας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (65′ Μπετανκόρ), Ντανκερλούι (46′ Γκοτζαμανίδης)- Μπέργκστρεμ, Α. Οικονόμου (46′ Ουεντραόγκο), Μορέιρα – Χατζηστραβός (90+1′ Σοφιανός), Ουάρντα, Τομάς (65′ Μούργος), Άλεξιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς