19.1 C
Athens

Αγριος ξυλοδαρμός εφοριακών σε εστιατόριο στο Αίγιο

Σκηνές απείρου κάλλους μετά την επίθεση εντός και εκτός καταστήματος! • Συνελήφθη ο ένας δράστης, αναζητείται ο άλλος

Η δουλειά των εφοριακών αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη σωματική τους υγεία. Ένα ακόμα κρούσμα βίας εναντίον τους σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο Αίγιο, όταν δύο υπάλληλοι της ΑΑΔΕ έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που πραγματοποιούνται για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Οι δύο εφοριακοί, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαν σε κατάστημα εστίασης και έπεσαν πάνω σε θυμωμένους υπευθύνους. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και στο τέλος οι εφοριακοί έφαγαν ξύλο, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες!

Κάποιος διερχόμενος ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά με περιπολικό του Α.Τ. Αιγίου και πέντε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μάλιστα καταδίωξαν -με τρόπο σχεδόν κινηματογραφικό- τον έναν από τους δύο φερόμενους ως δράστες που προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας σε ακάλυπτο γειτονικής πολυκατοικίας.

Τελικά όμως συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο δεύτερος εκ των κατηγορούμενων παραμένει άφαντος και αναζητείται από τους αστυνομικούς που συνεχίζουν τις έρευνες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς