23.2 C
Athens

Ατρόμητος – ΠΑΣ 3-2: Ο Βέργος «σκότωσε» στο 95′ τους Ηπειρώτες

Το γκολ του Βέργου στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ψαλίδισε τις ελπίδες του ΠΑΣ Γιάννινα για παραμονή, με τους Ηπειρώτες να είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν έναν άθλο για να αποφύγουν τον υποβιβασμό

Ο Νίκος Βέργος ήταν ο μεγάλος ήρωας του Ατρομήτου και αυτός που έκρινε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς με δικό του τέρμα στις καθυστερήσεις οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν τη νίκη με 3-2

Μαχαιριά στην καρδιά για τον ΠΑΣ το αποτέλεσμα καθώς έμεινε στους 18 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από Κηφισιά και Βόλο στη μάχη της παραμονής μετά την πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αλλά είδαν να τους ακυρώνεται γκολ στο 8ο λεπτό μετά από παρέμβαση του VAR. Ο Τζίμας έκανε την προβολή μέσα από την περιοχή, ο διαιτητής έδειξε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, ωστόσο μετά την εξέταση της φάσης το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 36′ ο Παμλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 39′ ο ΠΑΣ το πλήρωσε αφού ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Γκονζάλεθ.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, ο Παμλίδης βρήκε αυτή τη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με πανέμορφο πλασέ και έφερε το ματς στα ίσια. Το ματς δεν έμεινε για ώρα στην ισορροπία καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ και φάση διαρκείας, ο Τζαβέλλας έβαλε ξανά μπροστά στο ματς τους Περιστεριώτες.

Ο ΠΑΣ είχε και δεύτερη απάντηση και με κεφαλιά του Εραμούσπε στο 85′ ισοφάρισε σε 2-2 και έδειξε πως θα μπορέσει να φύγει έστω και με τον βαθμό από το Περιστέρι. Όμως ο Νίκος Βέργος είχε άλλη άποψη και με ωραίο τσίμπημα στο 90+5′ έκανε το 3-2 και χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-2

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Σκόρερ: 37′ Έντερ, 61′ Τζαβέλλας, 90+5′ Βέργος / 49′ Παμλίδης, 85′ Εραμούσπε

Διαιτητής: Μανούχος

Κίτρινες: Ντε Μποκ / Τούτου, Εραμούσπε

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΙΛΙΤΣ): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Koύντε, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ- Έντερ, Κούεν (55’ Φριτζόνσον), Έρλινγκμαρκ (79’ Ασεβέδο), Καμαρά (55’ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (70’ Βέργος), Βαλένσια (55’ Βρακάς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ): Σούλης, Οσέι Τούτου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος (46’ Λεό), Τζίνο, Τζίμας, Ριένστρα (46’ Καραχάλιος), Ροσέρο (84’ Ντεμίρ), Παμλίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς