21.7 C
Athens

Οι Γουίζαρντς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τρίσταν Βούκτσεβιτς

Την απόκτηση του Τρίσταν Βούκτσεβιτς ανακοίνωσαν την Παρασκευή (15/3) οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, προς επιβεβαίωση των πληροφορίων από την Τετάρτη που ανέφεραν ότι πλήρωσαν το NBA buy out του παίκτη σε Παρτιζάν και Ρεάλ για να τον κάνουν άμεσα δικό τους.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Αμερική κάνουν λόγο για συμβόλαιο 1+1 έτους, ενώ μένει να ξεκαθαριστούν οι παχυλές απολαβές του Σέρβου σέντερ, που διεκδικεί μέχρι και 2,4 εκατομμύρια δολάρια για τα υπόλοιπα 17 ματς στην regular season του NBA.

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, ο οποίος γεννήθηκε στην Ιταλία το 2003, όπου αγωνιζόταν ο πατέρας του και παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, Ντούσαν Βούκτσεβιτς (σ.σ. Σιένα), αλλά μετακόμισε εν συνεχεία στην Αθήνα και αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του στη Ρεάλ Μαδρίτης (2019-22). Εν συνεχεία υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο στην Παρτιζάν, αλλά από σήμερα ανήκει στους Γουίζαρντς.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς μετρούσε 4,2 πόντους, 2,3 ριμπάουντ σε 9 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής ανά αγώνα στη Euroleague. Στην Αδριατική Λίγκα, είχε 10,9 πόντους, 3,6 ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς