27.5 C
Athens

Ελ Κααμπί: Είχαμε πίστη και πολλή αυτοπεποίθηση, θα τα καταφέρουμε σε όλα για τον κόσμο μας

Ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, Ολυμπιακός, έγραψε ξανά ιστορία στην Ευρώπη με έναν μυθικό, ανεπανάληπτο και σίγουρα ιστορικό τρόπο κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη μεγαλειώδη νίκη-πρόκριση με 1-6 στην παράταση για αυτή που είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας ανατροπή στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να είναι ξανά ο απόλυτος «πιστολέρο» της ομάδας, βάζοντας ένα γκολ που θα μείνει στα χρονικά ως ένα από τα καλύτερα στη σύντομη ιστορία του Conference League!

Στις δηλώσεις του μετά το ματς στην Cosmote TV ο Μαροκινός «killer» στάθηκε στην πίστη της ομάδας για την πρόκριση, στο πόσο του αρέσει να σκοράρει με ανάποδα ψαλιδάκια αλλά και στο ότι αυτός και οι συμπαίκτες του «θα τα καταφέρουν όλα για τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το πιστεύαμε, ήρθαμε εδώ με πάρα πολλή πίστη μέσα μας και με πάρα πολλή αυτοπεποίθηση. Ήμασταν σίγουροι ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και το κάναμε. Νομίζω πως το αξίζαμε, κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και καταφέραμε μία πολύ μεγάλη πρόκριση.

Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι στον Ολυμπιακό, νιώθουμε πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. Τώρα έχουμε τη διακοπή των εθνικών ομάδων, θα ξεκουραστούμε και θα επανέλθουμε γιατί έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θα τα καταφέρουμε σε όλα για τον κόσμο μας.

Τα ανάποδα ψαλίδια είναι ο αγαπημένος μου τρόπος σκοραρίσματος, έχω βάλει πολλά γκολ με αυτό τον τρόπο, μου αρέσει και το προσπαθώ πάντα. Έτσι σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, πως το είχα ξανακάνει και μπορούσα και εκείνη τη φορά.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τα κατάφερα. Είμαστε μία οικογένεια, το ζούμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε με αυτό τον τρόπο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς