18.7 C
Athens

Μίσιτς: Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Γιόσιπ Μίσιτς πριν τον σπουδαίο επαναληπτικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης χαφ εξήγησε πως η ομάδα του πρέπει να δώσει το 100% γιατί το 2-0 μπορεί να φαίνεται καλό στη θεωρία αλλά μπορεί εύκολα να χαθεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την επιστροφή του στο γήπεδο της Τούμπας όπου αναδείχθηκε MVP: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά».

Για το τι έχει πει στους συμπαίκτες του για τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που τους έχω πει αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να δώσουμε προσοχή στα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα».

Για το προβάδισμα που απέκτησε η Ντιναμό από το πρώτο παιχνίδι: «Στο χαρτί φαίνεται ωραία το 2-0 αλλά χάνεται πολύ εύκολα στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τη σύγκριση του Μάξιμιρ με την Τούμπα: «Από τα παλαιότερα γήπεδα αλλά και τα δύο έχουν μία φανταστική ατμόσφαιρα».

Για την εικόνα που πρέπει να δείξει η Ντιναμό στη ρεβάνς: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να προχωρήσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς