21 C
Athens

«Στο Πανθεσσαλικό και βλέπουμε»: Αυτή είναι η στάση της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού στο Κύπελλο

Όλα δείχνουν ότι και ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με βάση την προκήρυξη της ΕΠΟ, που τονίζει ότι οριστικές αποφάσεις και για την παρουσία κόσμου θα παρθούν μετά τα ματς της εθνικής

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι και φέτος η επικρατέστερη επιλογή της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με βάση την σχετική προκήρυξη που έχει υπογραφεί.

Σε αυτήν αναφέρεται πως εφόσον στον τελικό του Κυπέλλου βρεθούν μία ομάδα από την Αθήνα και μία από τη Θεσσαλονίκη, όπως έγινε και φέτος με το ζευγάρι «Παναθηναϊκός – Άρης», τότε το ματς πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό.

Η ΕΠΟ, πάντως, κράτησε μικρό καλάθι, μετά τη σημερινή (13/3) σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, τονίζοντας πως οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τα κρίσιμα ματς μπαράζ της εθνικής Ελλάδας για την πρόκριση στο Euro 2024.

Θυμίζουμε πως τόσο ο Άρης όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να διεξαχθεί με κόσμο και από τις δύο πλευρές ο τελικός, με την ημερομηνία να βρίσκεται μέχρι και σήμερα στον «αέρα». Αν και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι η μπίλια θα «κάτσει» στις 18 Μαϊου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς