19 C
Athens

Καταγγελία Κονσεϊσάο για Αρτέτα: «Προσέβαλε άτομο της οικογένειάς μου που έχει πεθάνει» (vid)

Η Άρσεναλ απέκλεισε με δραματικό τρόπο την Πόρτο στα πέναλτι, σε ένα ζευγάρι με αρκετή ένταση, έντονα συναισθήματα και με ένα φινάλε που δεν προσφέρεται για καρδιακούς.

Τελικώς, οι Κανονιέρηδες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ράγια κάτω από τα δοκάρια ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος επιστρέφοντας στα προημιτελικά του Champions League μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, με τον προπονητή των «Δράκων», Σέρτζιο Κονσεϊσάο, να είναι έξαλλος με τη στάση του Μικέλ Αρτέτα μετά τα πέναλτι, αφού όπως κατήγγειλε προσέβαλε λεκτικά ένα άτομο της οικογένειάς του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Ο Αρτέτα γύρισε προς τον πάγκο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και προσέβαλε την οικογένειά μου στα ισπανικά. Του είπα ότι αυτό το άτομο που προσέβαλε δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Κανονικά θα έπρεπε να ανησυχεί περισσότερο για την ομάδα του, η οποία έχει αρκετή ποιότητα για να παίξει πολύ καλύτερα», ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού, με την πλευρά της Άρσεναλ να διαψεύδει το εν λόγω σκηνικό και τον Ισπανό τεχνικό να μην δίνει απάντηση όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς