16.2 C
Athens

Ζααρμπρίκεν – Γκλάντμπαχ 2-1: Αδιανόητη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου για την ομάδα που πέταξε εκτός Μπάγερν και Άιντραχτ

Το παραμύθι της Ζααρμπρίκεν δεν λέει να σταματήσει στο φετινό Κύπελλο Γερμανίας. Η απίστευτη «μικρή» ομάδα από την 3η κατηγορία αφού απέκλεισε Μπάγερν και Άιντραχτ, πέταξε εκτός και την Γκλάντμπαχ με ανατροπή (2-1) και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και πια κάνει όνειρα τελικού αφού θα αντιμετωπίσει στους «4» την Καϊζερσλάουτερν!

Τα Πουλάρια είχαν την κατοχή της μπάλας (73%), τις κλασικές ευκαιρίες, xGs (2.63) και παρότι προηγήθηκαν και στο 8ο λεπτό με τον Χακ, υπέστησαν αδιανόητο φιάσκο. Ο Ναϊφί ισοφάρισε στο 11′ και αφού οι γηπεδούχοι άντεξαν στο πρώτο μέρος, ισορρόπησαν στο δεύτερο και στην αντεπίθεση στο 94′ με το γκολ του Μπρίνκερ με ψύχραιμο πλασέ πανηγύρισαν μια ιστορική πρόκριση!

Για την ιστορία, η Ζααρμπρίκεν βρίσκεται στην 9η θέση της 3ης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου με 43 βαθμούς μετά από 29 αγωνιστικές και στο -11 από την πρωτοπόρο Ουλμ 1846.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Καϊζερσλάουτερν – Ζααρμπρίκεν

Λεβερκούζεν – Φορτούνα Ντίσελντορφ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς