17 C
Athens

Συλαϊδόπουλος: Εδώ και καιρό δουλεύουμε τον τρόπο που πιέζουμε, βγάζουμε προσωπικότητα και επιθετικότητα

Ο αρχιτέκτονας της ιστορικής επιτυχίας των Νέων του Ολυμπιακού στο Youth League εξηγεί ότι μόνο τυχαία δεν προέκυψε το τεράστιο επίτευγμα της ομάδας του (και) μέσα στο Μόναχο

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος συνεχάρη ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο για τον νέο θρίαμβο της Κ19 του Ολυμπιακού και την πρόκριση στο Final Four του UEFA Youth League.

Ο κόουτς των Ερυθρόλευκων εξήγησε πώς ήρθε η πρόκριση και τόνισε πως η ομάδα του ήταν πολύ καλά διαβασμένη.

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το είχαμε διαβάσει αρκετά καλά. Ο τρόπος που ασκήσαμε πίεση στην Μπάγερν είναι κάτι που γενικότερα το δουλεύουμε καιρό τώρα και δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε σκοράρει και με τη Λανς με τον ίδιο τρόπο. Είναι αρκετά σημαντικό να βγάζουμε σε τέτοιους αγώνες την προσωπικότητα και επιθετικότητα που χρειάζεται, αλλά και παράλληλα να κρατάμε την ισορροπία που πρέπει να έχεις σε αυτά τα παιχνίδια. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο σταφ για την πρόκριση, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργήσαμε και αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί η Μπάγερν ανέβασε αρκετά τις γραμμές της και μας πίεσε. Νομίζω όμως οι τοποθετήσεις μας και ο τρόπος που αμυνθήκαμε ήταν αρκετά σημαντικά στοιχεία», υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας Νέων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς