17 C
Athens

Ολυμπιακός: Κλείνει το παράθυρο για Γουόκαπ ενόψει ντέρμπι, αυτά ισχύουν για Λαρεντζάκη και Γκος

Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση των Τόμας Γουόκαπ, Νάτιζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλη Λαρεντζάκη ενόψει του αιώνιου ντέρμπι της Πέμπτης στο ΣΕΦ για τη Euroleague

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι της Πέμπτης στη Euroleague συνεχίζεται και όλα δείχνουν ότι οι Ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν για ακόμα μια φορά με αρκετά προβλήματα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πριν από λίγες εβδομάδες οι δυο αιώνιοι συγκρούστηκαν στον τελικό του κυπέλλου, με τους Πειραιώτες να έχουν σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και περιορισμού του αριθμού ξένων στις εγχώριες διοργανώσεις. Κι ενώ στο επερχόμενο ντέρμπι της Euroleague θα είχαν τη δυνατότητα να παρατάξουν σχεδόν όλα τους τα όπλα (πλην του τραυματία Μιλουτίνοφ), οι πονοκέφαλοι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ξανά μεγάλοι.

Ο κορυφαίος όλων ακούει στο όνομα Τόμας Γουόκαπ. Ο πυλώνας του ερυθρόλευκου οικοδομήματος την τελευταία τριετία υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού στο ματς με το Περιστέρι και σήμερα, Τρίτη, υποβλήθηκε σε θεραπεία. Αυτή η εξέλιξη καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την παρουσία του κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι δεν έχει κάνει προπόνηση εδώ και περίπου δέκα μέρες.

Για τις περιπτώσεις των Λαρεντζάκη και Γουίλιαμς-Γκος τα πράγματα είναι σαφώς πιο ρευστά. Οι δυο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το αν θα μπορεί να τους υπολογίζει ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη την τελευταία διετία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς