18.7 C
Athens

Νάρντι για τη νίκη επί του Τζόκοβιτς: «Ακόμα έχω αφίσα του Νόβακ στο δωμάτιό μου»

Πρωταγωνιστής του Indian Wells από το… πουθενά έγινε μετά την εντυπωσιακή νίκη του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς ο Λούκα Νάρντι.

Ο 20χρονος Ιταλός, που βρέθηκε στους 16 του τουρνουά από καθαρή τύχη, καθώς είχε αποκλειστεί στο 2ο προκριματικό γύρο από τον Γκοφάν αλλά…. τρύπωσε στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser, είδε το όνειρό του, δικό του και κάθε πιτσιρικά, να γίνεται πραγματικότητα.

Ο Νάρντι, Νο 123 της παγκόσμιας κατάταξης, ομολόγησε ότι κέρδισε τον άνθρωπο που έχει… αφίσα στο δωμάτιό του: «Είναι αλήθεια, έχω ακόμα αφίσα του Νόβακ στο δωμάτιό μου. Και θα συνεχίσω να την έχω. Πριν πάω για ύπνο, βλέπω πάντα τον Νόβακ», είπε χαμογελώντας ο νεαρός Ιταλός και πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο συναίσθημα. Δεν φανταζόμουν καν ότι θα βρεθώ απέναντί του στο κορτ και τώρα τον κέρδισα. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Είναι τρελό αυτό που συνέβη. Πριν το ματς, είπα στον προπονητή μου ότι δεν θα ήθελα να χάσω 6-1, 6-1. Δεν μπορούσα καν να το φανταστώ. Θα κρατήσω αυτή τη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς