17 C
Athens

«Κλείδωσε» η μεγάλη επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς στη Λίβερπουλ

Για οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάικλ Έντουαρντς κάνουν λόγο στην Αγγλία.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται όπως όλα δείχνουν η μεγάλη επιστροφή του Έντουαρντς στη Λίβερπουλ. Οι Κόκκινοι μπαίνουν σε μια νέα εποχή από το καλοκαίρι όταν και θα αποχωρήσει από τον πάγκο ο Γιούργκεν Κλοπ και ήδη δουλεύουν πάνω σε αυτή.

Η πρώτη κίνηση είναι η επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον σύλλογο. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, αυτή τη φορά δεν θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, αλλά θα είναι ο άνθρωπος που θα τρέξει τα πάντα στη νέα εποχή της Λίβερπουλ.


Οι Κόκκινοι από την πλευρά τους δεν έφεραν αντιρρήσεις στο συγκεκριμένο αίτημα καθώς μόνο ικανοποιημένοι μπορούν να είναι από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Ο Έντουαρντς ήταν ο άνθρωπος πίσω από τις μεταγραφές των Σαλάχ, Μανέ, Άλισον, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Ζότα και Κονατέ, ενώ ήταν αυτός που διαχειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις και έφτασε σε μεγάλο deal με την Μπαρτσελόνα για την πώληση του Κουτίνιο.

Η πρώτη του κίνηση με την επιστροφή του στη Λίβερπουλ είναι η πρόσληψη του Ρίτσαρντ Χιούζ ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή, έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά στην Μπόρνμουθ από την οποία αποχώρησε πρόσφατα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς