16.9 C
Athens

Ο… «χασάπης» Μαριάνι σφυρίζει τη ρεβάνς ανάμεσα σε Μακάμπι και Ολυμπιακό

Ο Ιταλός διαιτητής που σαν σήμερα πριν έναν χρόνο (12/3/23) ανάγκασε τον Ματίας Αλμέιδα να βγάλει τον Άμραμπατ στο ματς με τον Ολυμπιακό ώστε να μην αποβληθεί, ορίστηκε στη ρεβάνς των Ερυθρόλευκων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League

Ο… απουτυχημένος «χασάπης» της Νέας Φιλαδέλφειας, Μαουρίτσιο Μαριάνι, ορίστηκε από την UEFA στη ρεβάνς ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολυμπιακό για τους «16» του Conference League.

Ο Ιταλός θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς του 1-4 του πρώτου αγώνα υπέρ των Ισραηλινών, έχοντας ως βοηθούς τους Ντανιέλε Μπιντόνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο με βοηθό τον Τζανλούκα Αουρελιάνο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαριάνι θα διευθύνει αγώνα των Ερυθρόλευκων, αφού ήταν διαιτητής στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός (1-3) τον Μάρτιο του 2023 όπου μεταξύ άλλων έκλεισε τα μάτια σε αποβολή του Άμραμπατ αλλά και του Μουκουντί μόλις στο 6ο λεπτό!

Ο Ματίας Αλμέιδα κατάλαβε το πόσο επικίνδυνο ήταν σε εκείνη την αναμέτρηση να αφήσει στον αγωνιστικό χώρο τον Μαροκινό που γλίτωνε συνεχώς την αποβολή και έτσι αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή. Παρά το γεγονός πως τελικά η Ένωση έμεινε με 11 παίκτες σε εκείνο αφού νωρίς στο παιχνίδι δεν είχε αποβληθεί ούτε ο Μουκουντί, οι Ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν μεγάλη νίκη στο τέλος της βραδιάς. Μάλιστα το έκαναν και με δέκα παίκτες αφού τελικά αυτός που είδε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι ήταν ο Μπιέλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς