22.8 C
Athens

Ζάετς: Ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού μου, θα χαρώ διπλά αν προκριθούμε

Για τη ρεβάνς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Βέλιμιρ Ζάετς.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς είναι από την περασμένη Κυριακή (10/3) ο νέος πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Κροάτης είναι γνωστός για το πέρασμα του από τη χώρα μας τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής του Παναθηναϊκού, τον οποίον δεν ξεχνάει όπως φάνηκε στις δηλώσεις του.

Ο Ζάετς παραχώρησε συνέντευξη για πρώτη φορά με την ιδιότητα του προέδρου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ιστοσελίδα «Vecernji» και ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα χαρεί διπλά την πρόκριση επί του Δικεφάλου καθώς είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς της Πέμπτης (14/3) με τον ΠΑΟΚ με στόχο να υπερασπιστεί το προβάδισμα πρόκρισης που έχει μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζάετς:

«Ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού μου, οπότε θα πανηγυρίσω διπλά αν προκριθούμε. Είμαι χαρούμενος που θα δω πολλούς φίλους από την Ελλάδα εκεί. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Περιμένουμε μεγάλη πίεση από τον κόσμο. Έχουμε φέρει ένα υπέροχο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και θαρραλλέοι ώστε να καταφέρουμε να πάμε παρακάτω, στα προημιτελικά.

Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι, αλλά ας είμαστε πιο ήρεμοι και να μην ενθουσιαζόμαστε. Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στο κροατικό πρωτάθλημα, όπου έχουμε δύο δυνατούς αντιπάλους, την Ριέκα και την Χάιντουκ.

Τους σέβομαι, θέλω να έχουμε καλές σχέσεις με την Χάιντουκ, την Ριέκα και όλους τους άλλους συλλόγους της Κροατίας, Θα παλέψω γι’ αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που οι μεγαλύτεροι αθλητικοί μου αντίπαλοι Χάιντουκ και Ριέκα, καθώς και άλλοι παίκτες της πρώτης κατηγορίας της Κροατίας, με συνεχάρησαν για τη νέα μου θέση».

Για τη μάχη του τίτλου στην Κροατία:

«Υπάρχει ένταση, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε οι πρωταθλητές. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί η αποχώρηση βασικών παικτών όπως οι Λιβάκοβιτς, Σούταλ και Ιβάνουσετς δεν έχουν αντικατασταθεί με τον σωστό τρόπο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα από όλους τους αντιπάλους και ότι τελικά θα στεφθούμε πρωταθλητές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς