19.1 C
Athens

Καλτσόνα: Δεν φοβόμαστε την Μπαρτσελόνα

Η Νάπολι είναι έτοιμη να δώσει μία μεγάλη μάχη στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα για να μπορέσει να προκριθεί στους «8» του Champions League.

Για τη σημερινή (12/3) αναμέτρηση μίλησε ο προπονητής της Νάπολι, Φραντσέσκο Καλτσόνα και τόνισε πως η ομάδα του δεν φοβάται τους Μπλαουγκράνα.

«Η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε κρίση. Τον Φεβρουάριο δεν είχε ήττα. Της λείπουν κάποιοι παίκτες αλλά έχει ένα μεγάλο ρόστερ. Θα είναι ο αγώνας της χρονιάς για εμάς. Τους δίνουν φαβορί αλλά αυτό δεν μας τρομάζει. Δεν φοβόμαστε επειδή πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας. Μόνο αν μπορέσουμε να τους σταματήσουμε θα είναι ανοιχτή η ρεβάνς», υπογράμμισε ο Καλτσόνα και πρόσθεσε:

«Αν φοβάσαι, δεν χρειάζεται καν να εμφανιστείς στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις έναν δυνατό και υγιή αντίπαλο, αλλά γνωρίζοντας ότι η Νάπολι μπορεί να παίξει επί ίσοις όροις με οποιονδήποτε και να κερδίσει.

Μου αρέσουν πάρα πολύ οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αλλά είμαι ικανοποιημένος που προπονώ τους δικούς μου. Ο Γιαμάλ έχει την ποιότητα για να γίνει ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο χωρίς αμφιβολία, είναι νεαρός και μοιάζει ήδη για βετεράνος. Εάν δεν χάσει το δρόμο του, έχει την ποιότητα για να γίνει τοπ ποδοσφαιριστής».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς