22.6 C
Athens

Ο Θοδωρής Δέδες αναλαμβάνει την ομάδα γυναικών της Χόφενχαϊμ

Ένα σπουδαίο βήμα κάνει στην προπονητική του καριέρα ο Θοδωρής Δέδες, ο οποίος θα αναλάβει από το καλοκαίρι την ομάδα γυναικών της Χόφενχαϊμ.

Ο 34χρονος Έλληνας εργάζεται αυτή τη στιγμή ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα της Μάνχαϊμ που είναι στην 3η κατηγορία, ωστόσο από το καλοκαίρι θα κάνει το άλμα καθώς θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας γυναικών της Χόφενχαϊμ που αγωνίζεται στην Bundesliga.

Στο παρελθόν έχει καθίσει ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Μέπεν, με την οποία έχει πανηγυρίσει την άνοδο στην Bundesliga δύο φορές.

Ο Έλληνας τεχνικός που ανακοινώθηκε από τη Χόφενχαϊμ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Αναλυτικά όσα είπε στις πρώτες του δηλώσεις:

«Τα τελευταία δύο χρόνια μπόρεσα να αποκτήσω περαιτέρω εμπειρία ως βοηθός προπονητή στη Μανχάιμ με διάφορους προπονητές, κάτι που με βοήθησε να εξελιχθώ περισσότερο. Είχα πάντα την επιθυμία να δουλέψω ξανά ως head coach. Οι συζητήσεις με τους Ralf Zwanziger και Stephan Lerch σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Χόφενχαϊμ με έπεισαν από την αρχή. Είμαι ευγνώμων και με μεγάλο κίνητρο που μπορώ να προπονήσω έναν τόσο διάσημο σύλλογο όπως η TSG στη γυναικεία Μπουντεσλίγκα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς