16.5 C
Athens

Η ΑΕΚ χάνει τον Μόργκαν με πρόβλημα στον αγκώνα, για σκόπιμο τραυματισμό από τον Ετσενίκε κάνει λόγο ο παίκτης

Τον Τζόρνταν Μόργκαν θα στερηθεί για μεγάλο διάστημα η ΑΕΚ καθώς όπως ανακοίνωσε ο παίκτης υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στον αριστερό του αγώνα.

Η Ένωση ηττήθηκε από τον Προμηθέα, χάνοντας παράλληλα στο ματς με τραυματισμό τον Μόργκαν.

Ο παίκτης έχει ξεκινήσει ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι Κιτρινόμαυροι.

Αναλυτικά:

«Η αδιανόητη εφετινή κακοδαιμονία χτύπησε ξανά τη “Βασίλισσα” σε κρίσιμη καμπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της, αφού τέθηκε νοκ άουτ και ο Τζόρνταν Μόργκαν!

Ο Αμερικανός σέντερ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με Προμηθέα Πάτρας μετά από αντιαθλητικό φάουλ αντιπάλου του, υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα.

Ο αθλητής μας ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το Ιατρικό Επιτελείο της ΑΕΚ BETSSON BC.

Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δράσης βρίσκεται από τις 12 Φεβρουαρίου και ο Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός, ενώ θεραπευτική αγωγή και συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Δημήτρης Φλιώνης».

Από την πλευρά του ο παίκτης της ΑΕΚ με ανάρτηση κατήγγειλε σκόπιμο τραυματισμό από τον Ετσενίκε και ζητάει από τον ΕΣΑΚΕ να λάβει μέτρα.

Η ανάρτηση του:

«ΕΣΑΚΕ, θέλω να ξέρω τι θα γίνει με αυτό. 20+ χρόνια παίζω μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ κάποιον τόσο σκόπιμα να προσπαθεί να τραυματίσει άλλον παίκτη. Τώρα θα είμαι εκτός για εβδομάδες σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για αυτό σε κανένα άθλημα. Περιμένω να ληφθούν μέτρα!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan Morgan (@itsjmooo)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς