17.7 C
Athens

Λαμία: Εκτός από τα δύο ματς με ΑΕΚ ο Τσιλούλης, με απόφαση της διοίκησης

Οι Φθιώτες ανακοίνωσαν πως για την «προστασία της ομάδας και του ποδοσφαιριστή» ο Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα ματς των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ ελέω της προφορικής του συμφωνίας με την Ένωση για το ερχόμενο καλοκαίρι

Με απόφαση της διοίκησης της Λαμίας, ο Σωτήρης Τσιλούλης, που έχει συμφωνήσει για το καλοκαίρι με την ΑΕΚ, δεν θα αγωνιστεί στα δύο ματς με την ομάδα του Αλμέιδα στα πλέι οφ, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι (10/3, 17:00) για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Οι Φθιώτες ανακοίνωσαν πως για την «προστασία της ομάδας και του ποδοσφαιριστή» ο Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα ματς των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ ελέω της προφορικής του συμφωνίας με την Ένωση για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι την αποκάλυψη για την επικείμενη μεταγραφή του Τσιλούλη έκανε ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, μετά το ματς των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (1-3 υπέρ των Κιτρινόμαυρων).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

«Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, στους δύο αγώνες των playoffs της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί, τόσο για την προστασία της ομάδας όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς