22.4 C
Athens

Ψυχολογικές ντόπες στους παίκτες του Ολυμπιακού από τη ΘΥΡΑ 7: «Σας πιστεύουμε όσο ποτέ, πάμε για το πρωτάθλημα»

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της Θύρας 7 βρέθηκε στο Ρέντη και έδειξε την έμπρακτη στήριξή της στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Την έμπρακτη στήριξη τους προς του ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδειξαν φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην προπόνηση στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (10/3) τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά τίτλου.

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών των Ερυθρολεύκων βρέθηκε στο Ρέντη πριν την απογευματινή προπόνηση και ανέβασε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης.

«Σας πιστεύουμε όσο ποτέ. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη», είπαν μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκαν προς τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

«Εσύ Ντάρκο να εξηγήσεις στους νέους ποδοσφαιριστές πού έχουν έρθει. Μη φοβάστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε πάλι ως οικογένεια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς