19.9 C
Athens

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1: «Μας έκλεψαν τη νίκη με ξεκάθαρη σφαγή» λέει η Ένωση (hls)

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών.

Οι Πράσινες σκόραραν στο 90+1′ με το μακρινό σουτ της Σπυριδωνίδου, ενώ η ΑΕΚ έσωσε τον βαθμό στο 90+3′ με τη Χατζηνικολάου ωστόσο έχει πάρα πολλά δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία τόσο για το γκολ που σκόραρε ο Παναθηναϊκός όσο και για φάση στο 7ο λεπτό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ:

«Για άλλη μία φορά τη φετινή χρονιά και για άλλη μία φορά σε ντέρμπι, η ΑΕΚ είδε έναν διαιτητή να αλλοιώνει το αποτέλεσμα και να στερεί βαθμούς από την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί χωρίς νικητή (1-1) ο αγώνας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο διαιτητής Νίκος Παπακωνσταντίνου με το «έτσι θέλω» κράτησε στο παιχνίδι την τερματοφύλακα των «πρασίνων», η οποία σε ξεκάθαρη φάση στο 7ο λεπτό του αγώνα, θα έπρεπε να αποβληθεί και να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

Σα να μην έφτανε αυτό, στο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟ στο 91′, προηγείται διπλό επιθετικό φάουλ πάνω στην Κόλλια, το οποίο δεν δόθηκε. Μάλιστα, η αθλήτρια της ΑΕΚ έμεινε στο έδαφος για τρία λεπτά από τη δύναμη του χτυπήματος, αλλά ο διαιτητής φυσικά δεν… είδε τίποτα.

Η αλλοίωση αυτή δεν είναι η πρώτη. Άλλωστε, πως να ξεχαστεί η διαιτητική σφαγή που υπέστη η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ από τον διαιτητή Αλέξανδρο Μέγα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς