18.7 C
Athens

Τερίμ: Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει σελίδα με τον Μεντιλίμπαρ, είμαστε μέσα και στους δύο στόχους

Αισιόδοξος ο Τούρκος τεχνικός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την πορεία του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ: «Ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα με τον νέο προπονητή, αλλά εύχομαι να τους κερδίσουμε», δήλωσε

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρεμιέρας των πλέι οφ, με τον Φατίχ Τερίμ να τονίζει πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν αλλάξει σελίδα με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και να προσθέτει πως η ομάδα του είναι μέσα και στους δύο εγχώριους στόχους κι ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σημαντικός αντίπαλος και στο γήπεδο του, με την βοήθεια των οπαδών του, συνήθως παρουσιάζεται καλύτερος. Έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει δηλαδή… σελίδα. Με το νέο τεχνικό έχουν γενικά καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραιότερο ποδόσφαιρο. Πάντα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι σημαντικός αγώνας και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένας ματς το οποίο ακολουθεί πολύς κόσμος και θέλει να δει τι έγινε. Ελπίζω την Κυριακή (σ.σ. σήμερα) να νικήσει η πλευρά που έχει παίξει καλύτερα, που έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι εντός αγωνιστικού χώρου. Εύχομαι βέβαια να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Cosmote TV.

Όσον αφορά την κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τόνισε: «Ξεκάθαρα θέλουμε την πρώτη θέση. Μπορεί να ξεκινάμε τη διαδικασία από λίγο πιο πίσω, αλλά στα play offs υπάρχουν δέκα αγώνες, που σημαίνει 30 βαθμοί. Καμιά φορά, το να μπαίνεις πρώτος στα play offs δεν σημαίνει πως στο τέλος θα είσαι επιτυχημένος. Γνωρίζαμε ότι σε όποια θέση κι αν μπαίναμε σ’ αυτή τη διαδικασία, αν κερδίσουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να φθάσουμε εκεί που θέλουμε.

Είναι σημαντικό πως και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο είμαστε μέσα και στις δύο διοργανώσεις. Μπορεί να έχουμε χάσει ένα μικρό αβαντάζ το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα ακόμη. Μπορούμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς