21 C
Athens

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ήμασταν σε επαφή με τη Λαμία και εξασφαλίσαμε άνοιγμα κερκίδας, ας είναι αυτό το τελευταίο κεκλεισμένων»

Η ΔΕΑΒ απέρριψε την αίτηση ανάκλησης της Λαμίας κατά της απόφασης για τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών, όπως επιβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/3).

Ως εκ τούτου, αναμέτρηση θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο παρότι οι Φθιώτες ισχυρίστηκαν πως τοποθετήθηκαν οι κάμερες. Η Επιτροπή υποστηρίζει πως δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο κάτι τέτοιο και έτσι η αρχική απόφαση δεν ανακαλείται.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για αυτή την εξέλιξη, δεδομένου ότι είχαν συμφωνηθεί τα πάντα με την ομάδα της Λαμίας ώστε το απόγευμα της Κυριακής (10/3) να φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Φθιώτιδας χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που εύχεται αυτό το ματς και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη να είναι τα τελευταία που διεξάγονται χωρίς κόσμο:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό από την τελευταία απόφαση της ΔΕΑΒ, η διαδικασία των play offs ξεκινά για εμάς στον εκτός έδρας αγώνα μας με την Λαμία αύριο Κυριακή (10/3) σε γήπεδο χωρίς φιλάθλους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την απογοήτευση της γι΄ αυτή την εξέλιξη, όπως και για το γεγονός πως εκατοντάδες φίλαθλοι μας που έχουν προμηθευθεί ήδη εισιτήριο για τον αγώνα, τελικά δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

Πρέπει να τονίσουμε πως τα τελευταία 24ωρα έγιναν τεράστιες προσπάθειες από τις εμπλεκόμενες με την διοργάνωση του αγώνα πλευρές, για να αποφευχθεί αυτή η πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Όμως, για λόγους που είναι πέρα των δυνατοτήτων μας, αυτό κατέστη αδύνατο.

Όλη την εβδομάδα ήμασταν σε επαφή με την ΠΑΕ Λαμία και είχαμε εξασφαλίσει το άνοιγμα κερκίδας για την κάλυψη των αναγκών των φιλάθλων μας που ήθελαν να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.

Εφόσον το γήπεδο ήταν ανοικτό, σε αυτό θα βρίσκονταν αύριο πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ, αρκετοί από τους οποίους είχαν ήδη προμηθευθεί ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους όπως προαναφέραμε. Είχαμε κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις για τα ζητήματα ασφαλείας του αγώνα, δεδομένης της παρουσίας φιλάθλων μας.

Πλέον είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την τελική απόφαση και να μείνουν μακριά από την Λαμία και το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Όσοι προμηθεύθηκαν εισιτήριο, να ακολουθήσουν τις οδηγίες της γηπεδούχου ΠΑΕ για την είσπραξη του αντίτιμου μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ευχόμαστε τόσο το δικό μας παιχνίδι, όσο και το ΠΑΟΚ – Άρης να είναι τα τελευταία που θα γίνουν φέτος χωρίς την παρουσία θεατών στις κερκίδες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς