21 C
Athens

Φορτούνης: Να δούμε ως τελικό το ματς με τον Παναθηναϊκό, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε

Ο Κώστας Φορτούνης γυρίζει τον διακόπτη μετά την ήττα από τη Μακάμπι και εστιάζει στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του εξήγησε πως η ομάδα του πρέπει να δει ως τελικό το παιχνίδι και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην COSMOTE TV:

Για το ματς με τη Μακάμπι: «Ήταν μια δύσκολη νύχτα για μας. Δεν το περιμέναμε αυτό. Είδαμε πως ο αντίπαλος ήταν μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε αρχής γενομένης από το επόμενο ματς. Το ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε.

Σίγουρα η ομάδα έδειχνε ένα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι τώρα. Είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια μόνο με νίκες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά κόντρα στην Μακάμπι, να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα».

Για το αν είναι «τελικός» το ντέρμπι της Κυριακής: «Ναι συμφωνώ γιατί είναι ένα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και αν κερδίσουμε εμείς θα τους αφήσουμε πίσω μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το δούμε ως τελικό και να ξεκινήσουμε με νίκη τα playoffs για να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στην πορεία.

Αυτά τα ματς κρίνονται στο ποιος το θέλει πιο πολύ και στις μονομαχίες. Πολλές φορές βλέπουμε πως δεν γίνονται καλά παιχνίδια και στο τέλος κερδίζει αυτός που το θέλει πιο πολύ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και να πάρουμε τη νίκη»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς