26.1 C
Athens

Η αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τον Ολυμπιακό

Εκτός έμεινε από την αποστολή του Πανιωνίου για το αυριανό (19:30) ματς με τον Ολυμπιακό, ο τραυματίας Καμαρά. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Μανθάτης και Μπανανά

Ο Πανιώνιος υποδέχεται αύριο στις 7:30 το απόγευμα τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Εκτός αποστολής για την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό έμεινε ο Καμαρά, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο, ενώ μαζί του τον αγώνα θα παρακολουθήσουν από την κερκίδα οι Αλμπεργκ, Μακρύλλος, Ρέντζας και Κότσιτς.

Από την άλλη πλευρά, στην αποστολή της ομάδας της Νέας Σμύρνης βρίσκονται τα ονόματα των Μπανανά και Μανθάτη, καθώς κατά τη μετακίνησή τους από τον Πειραιά στην «Πλατεία» δεν υπήρξε κάποιος όρος στο συμβόλαιο να μην αγωνίζονται στα μεταξύ τους ματς.

Αναλυτικά τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή των «κυανέρυθρων» για το αυριανό ματς με τους «ερυθρόλευκους»:

Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μανθάτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς