19.1 C
Athens

Ένας χρόνος χωρίς τον δικό μας Παναγιώτη Γκαραγκάνη

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης «έφυγε» σαν σήμερα (7/3) πριν από έναν χρόνο, αλλά στον ΑΘΛΟ δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ και η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή μέσα από τα κείμενα, τον αυθεντικό του χαρακτήρα και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό

Είναι από τα κείμενα που δεν θες να γράψεις. Όσο και να κουνάς τα δάχτυλα, μόνο η καρδιά μπορεί να σε οδηγήσει και να σου δώσει τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σαν σήμερα, 7 Μαρτίου, πριν από έναν χρόνο ο ΑΘΛΟΣ αποχαιρετούσε έναν δικό του άνθρωπο. Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης έφυγε άδικα και πρόωρα, αλλά η μνήμη του δεν πρόκειται να ξεχαστεί και γι’ αυτό στο athlosnews πάντα θα υπάρχει ένα red and white κομμάτι του Παναγιώτη ανάμεσα στα δεκάδες κείμενα που δημοσιεύονται καθημερινά και ιδίως σε αυτά που αφορούν τον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Αυτό που ξεκίνησε από έναν πονόδοντο και οδήγησε σε μια σειρά ιατρικών παραλείψεων, έγινε η αιτία για να φύγει από κοντά μας ένας άνθρωπος που ζούσε και ανέπνεε για τον Ολυμπιακό, λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα τις ισχυρές προσωπικές του αρχές και την επαγγελματική του ακεραιότητα. Αυθεντικός, αυθόρμητος, γεμάτος καλοσύνη και κυρίως με μεγάλη καρδιά. Αυτός ήταν ο «δικός μας» Παναγιώτης κι έτσι θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Από το αντίο της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Παναγιώτη:

Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή μέσα από τα κείμενά του, τις δημοσιογραφικές κι όχι μόνο αναμνήσεις που μας προσέφερε, τον αυθεντικό του χαρακτήρα και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Θρύλος. Μία λέξη που είχε συνδεθεί με την πένα του Παναγιώτη Γκαραγκάνη. Έτσι του άρεσε να «κλείνει» τα κείμενά του. «Ολυμπιακοί είμαστε», έλεγε σε κάθε δυσκολία. Σίγουρα θα το λέει και από εκεί ψηλά…

Αντίο Παναγιώτη, ο ΑΘΛΟΣ θα έχει πάντα ένα red and white κομμάτι σου μέσα του

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς