24 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Γερμανός Σλάγκερ θα διευθύνει το ντέρμπι αιωνίων στο Καραϊσκάκη

Γερμανική σφυρίχτρα από τη β' κατηγορία της UEFA επέλεξε η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο φαληρικό γήπεδο, με τον Σλάγκερ να έχει διευθύνει και το φετινό Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (2-4) - Σλοβένος α' κατηγορίας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα

Διαιτητή από τη β’ κατηγορία της UEFA επέλεξε η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των playoffs την ερχόμενη Κυριακή (10/3, 20:30).

Πρόκειται για τον Γερμανό, Ντάνιελ Σλάγκερ, που είναι διαιτητής β’ κατηγορίας, ενώ την ίδια ημέρα στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη θα βρεθεί ο α’ κατηγορίας Σλοβένος, Ομπρέντοβιτς Ράντε.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του πριν την έναρξη των πλέι οφ είχε ζητήσει τον ορισμό elite διαιτητών στα ντέρμπι, κάτι που όπως φαίνεται δεν εισακούστηκε από την ΕΠΟ/ΚΕΔ και σε δεύτερο βαθμό από τον… εξαφανισμένο Φρόιντφελντ.

Επιστολή του Ολυμπιακού στον Φρόιντφελντ για ορισμό ελίτ διαιτητών στα ντέρμπι των πλέι οφ

Ο Σλάγκερ, 33 ετών, θα έχει βοηθούς τους ίδιους που είχε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (2-4) στο φαληρικό γήπεδο, δηλαδή, τους συμπατριώτες του Σβεν Βασίτσκι, Άρνο Μπλος, 4ο τον Φωτιά και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Μπουξμπάουμ.

Ο Ράντε που θα σφυρίξει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κόρντεζ, και 4ος ο Πολυχρόνης ενώ στο VAR ο Άλεν Μπόροσακ με τον Νικολακάκη.

Το παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΚ στη Φθιώτιδα επίσης την Κυριακή θα διευθύνει ο Μανούχος, με βοηθούς τους Νικολαΐδη, Ψαρρή, 4ο τον Κουμπαράκη και στο VAR τους Ζαμπαλά, Κωνσταντίνου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς