15.9 C
Athens

ΠΑΟΚ: Με ξεκάθαρο πλάνο και πίστη για θετικό αποτέλεσμα στη… φυλακή του Ζάγκρεμπ

Δοκιμασία πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ στην αφιλόξενη έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει καταλήξει στα πρόσωπα της ενδεκάδας αναζητώντας ένα αποτέλεσα που θα δώσει το προβάδισμα στον Δικέφαλο ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απόψε (7/3, 22:00) στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντιναμό για τον πρώτο αγώνα στη φάση των «16» του Conference League, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην κροατική πρωτεύουσα, που περισσότερο θυμίζουν μέτρα για… καταζητούμενους κι όχι για αποστολή ομάδας στο εξωτερικό ακόμα και δίχως την παρουσία «ασπρόμαυρων» οπαδών, θέλει να πάρει από το πρώτο ματς σκορ πρόκρισης αν γίνεται απέναντι σε μία νέα ομάδα, όπως αυτή της Ντιναμό, που ουδεμία σχέση έχει με όσα είδαμε το περασμένο καλοκαίρι στα παιχνίδια που έδωσε με την ΑΕΚ.

Αλλαγμένη, έχοντας χάσει έξι βασικούς της παίκτες -ανάμεσά τους και ο Λιούμπισιτς που ήρθε στην Ελλάδα-, αλλά ακόμα με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κροατία και την καλή πορεία στην Ευρώπη, αφού θυμίζουμε πως στον προηγούμενο ενδιάμεσο γύρο στη διοργάνωση απέκλεισε την Ρεάλ Μπέτις.

Στα του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο νίκης στο μυαλό του, δίχως να μας προϊδεάζει για εκπλήξεις στα πρόσωπα της ενδεκάδας. Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από την εστία κόντρα στην πρώην του ομάδα, με τους Κουλιεράκη – Κεντζιόρα στα στόπερ και τους Ότο, Μπάμπα στα άκρα της άμυνας.

Το δίδυμο Μεϊτέ και Οζντόεφ δεν «χαλάει» στα χαφ, με τον Κωνσταντέλια στο «10», τους Τάισον – Ζίβκοβιτς στα επιθετικά άκρα και τον Μπράντον Τόμας μοναδικό προωθημένο.

Σέντρα στις 22:00 στο κατάμεστο και αφιλόξενο «Μάξιμιρ», που πάντως φέρνει όμορφες μνήμες στον ΠΑΟΚ, όταν με γκολ του Σαλπιγγίδη έπαιρνε την πρόκριση για τους «16» του Europa League πριν από 14 χρόνια…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς